Cittaslow Türkiye Ulusal Ağ Toplantısı Cittaslow Türkiye Ulusal Ağ Toplantısı

Geçtiğimiz yıl vatandaşlara verdiği asfalt sözünü yerine getirdikleri belirten Başkan Adem Murat Yücel “İnşallah vatandaşlarımız Alanya’dan Eğrigöl’e aracının tekerine toz değmeden ulaşacak” dedi.
Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde ulaşım ağını iyileştirmek ve artırmak adına çalışmalarına devam ediyor. Doğudan batıya her noktada çalışmalarını sürdüren ekipler, 23 yaylaya ve komşu ilçelerle bağlantı sağlayıp, hizmet verecek 28 kilometrelik Eğrigöl Yaylası yolunda sathi kaplama yol çalışmalarına başladılar. Çalışmaları yerinde inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ivedilikle süren çalışmaların bir hafta içerisinde tamamlanacağını söyledi.
Başkan Yücel: "Her zaman sözümüzü tuttuk"
Bölgede yapılan asfalt çalışmalarının geçtiğimiz yıl yapılan yayla gezilerinde en çok talep edilen konu olduğunu söyleyen Başkan Yücel, “Geçen yıl yayla gezimizde talepte bulunan vatandaşlarımıza söz vermiş ve çalışmalarına başlamıştık. Gündoğmuş’tan Eğrigöl’e kadar olan 28 km’lik yolda geçen yıl altyapısı çalışmalarını tamamladık. Bir haftadır da asfalt çalışmalarını sürdürüyoruz. İvedilikle süren çalışmalarımızı yayla yılının sonuna kadar da tamamlayacağız ve hizmete dört dörtlük bir şekilde açacağız” dedi.
 

Kaynak: Haber Merkezi