Brezilyalı futbolcu Neymar ve kız arkadaşı Bruna Marquezine, yakın arkadaşlarının Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde yapılan düğününe katıldı.

26 yaşındaki Paris Saint Germain'li futbolcu ile 22 yaşındaki kız arkadaşı, düğünün en dikkat çeken çifti oldu.

2018 Dünya Kupası’nın yıldızlarından olan Neymar ile Marquezine, düğüne renk uyumlu kıyafetleriyle katıldı.

Brezilyalı oyuncu Bruna Marquezine’in bordo renkli elbisesine Neymar da yakın renkteki kravatıyla uyum sağladı.

Görkemli düğünde Neymar ve kız arkadaşı, gelin ve damattan rol çalarak objektiflerin kendilerine yönelmesine neden oldu. 

Neymar bu barışma öncesi şunları söylemişti: “Evet ona geri dönebilirim. Bunun tartışmalı bir durum olduğunu biliyorum. Ama ondan çok etkileniyorum, onu çok seviyorum. Yarının ne getireceğini kim bilebilir.”