Türkiye’de yayın yapan televizyon ve radyo kanallarının gelişen ve değişen teknolojiye uyum sağlayarak, ekonomik açıdan ayakta durabilmelerini amaçlayan Televizyon Yayıncıları İşverenleri Sendikası  TVSEN 1. yaşını doldurdu.

Genel başkanlığını, Kanal V Yönetim Kurulu Başkanı da olan Mehmet Okan Kaya'nın yaptığı TVSEN, kurulduğu günden bu yana sektörün yaşadığı sorunları dile getirmek için sürekli projeler üreterek yeni yol haritaları belirledi ve ilgili kurum ve kuruluşların yanı sıra siyasetin önemli isimleriyle sektörün sorunlarına çözüm için görüşmeler yaptı.

TVSEN heyeti Bugün 28. dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı olan Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'ı ziyaret etti.

Heyeti ile makamında kabul eden Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, TVSEN Yönetim Kurulu Başkanı Okan Kaya'dan televizyon sektörü ile ilgili sorunları dinledi ve gereken her türlü desteğin sağlanması için adımlar atılması konusunda destek vereceğini aktardı.

TVSEN Genel Başkanı Mehmet Okan Kaya ve beraberindeki heyet kurulduğu günden itibaren geçen bir yıllık süreç içerinde başta Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere  Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Doç. Dr. Mücahit Küçükyılmaz, Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Sivil Dayanışma Platformu Genel Başkanı Ayhan Oğan, Cumhurbaşkanlığı basın yayın ve halkla ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısı Evren başar, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Antalya Milletvekili Mustafa Köse, AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ,  Ak parti teşkilat başkan yardımcısı Kayseri millet vekili mustafa elitaş, MHP medya, tanıtım ve halkla ilişkilerde sorumlu genel başkan yardımcısı kayseri milletvekili İsmail özdemir, Radyo Televizyon Üst Kurulu RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, TÜRKSAT Genel Müdürü Hüseyin ERTOK ziyaretlerini gerçekleştirerek sektörün yaşadığı sorunları için çözümler aradılar.