Boşanma aşamasındaki kadın sinir krizi geçirde ve eşinin eşyalarını yakmaya kalktı. Olay Antalya'nın Kumluca ilçesi Göksu Mahallesi Ahmet Ali Ağa Bulvarı’ndaki bir sitede meydana geldi.

 

Edinilen bilgiye göre, S.A. ve T.A. şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmaya karar verdi. Boşanma davası açacakları sırada S.A., kocası T.A’nın mal kaçırmaya çalıştığı ve kullandıkları otomobili sattığı iddiasıyla sinir krizi geçirdi. Yaşananlar nedeniyle sinir krizi geçiren kadın, oturdukları apartmana gelerek kocasına ait özel eşyalarını balkona toplayıp yakmaya kalkıştı. Aynı zamanda eşine hakaret yağdırmaya başladı ve komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri gönderildi.

 

EKİPLERE İNTİHAR EDECEĞİNİ SÖYLEDİ
Polisleri yaınna yaklaştırmayan kadın, kocasının özel eşyalarını yaktığını, isterse kendinin söndürebileceğini, kimseyi istemediğini, itfaiye müdahale ederse kendini 5. kattan aşağıya bırakacağı yönünde ekipleri tehdit etti. S.A’nın kocası T.A. olay yerine gelince, öfkeli kadın kapıyı açtı. Sağlık ve polis ekipleri S.A.'nın bulunduğu daireye girdi ve uzun çabalar sonunda hastaneye gitmeye ikna etti. Sinir krizi geçiren kadın sağlık ekipleri ile aşağıya indi ve ardından da ifadesi alınmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.