Kemer'de Ormancılık Haftası dolayısıyla geçen yaz çıkan yangında zarar gören Göynük Mahallesi'ndeki 7 hektarlık alanın 2 hektarlık bölümünde hatıra ormanı oluşturuldu.

'15 Temmuz Şehidi Polis Memuru Muhammet Oğuz Kılınç Hatıra Ormanı'na yaklaşık 2 bin fidanın dikildiği törene Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, Ak Parti Milletvekili İbrahim Aydın, Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan,  Antalya Orman Bölge Müdürü Mustafa Türk, şehit Muhammet Oğuz Kılınç'ın annesi Meltem Kılınç, babası Zeki Kılınç, kardeşi Onur Kılınç, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve ormancılar katıldı. 

Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, 2008-2012 yılları arasında yapılan çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan, geçen sene çıkan orman yangını hatırlattı ve yangına müdahale eden ekiplerin mücadelesine teşekkür etti (01.41-01.53) Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan

Orman Bölge Müdürü Mustafa Türk, Antalya'nın yüzde 56'sının ormanla kaplı olduğunu vurgularken, yapılan çalışmaları anlattı.

Şehit annesi Meltem Kılınç ise şehit oğlunun hayalini anlattı

Konuşmaların ardından hatıra ormanının açılışı için kurdele kesildi. Bu sırasında şehidin annesi Meltem Kılınç'ın duygulandığı görüldü. Katılımcılar ve öğrenciler daha sonra fidan dikti.

Geçen sene yanan alanın 2 hektarına fidan dikilirken, 5 hektarına ise tohum atıldığı belirtildi.