Kepez Belediyesi, ihalelerden sonra, personel alımlarını da şeffaflık ilkesi doğrultusunda gerçekleştiriyor. Türkiye İş Kurumu Resmi internet sitesinde ilana çıkmak suretiyle işçi alacağını duyuran Kepez Belediyesi, alınacak personelleri de noter huzurunda belirledi.

 

Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde 18. Noter huzurunda düzenlenen kura ile Kepez Belediyesi’ne 60 kadrolu ve 23 mevsimlik olmak üzere toplamda 83 işçi alımı yapıldı. Kura çekimine atama şartlarına uyan 156 aday katıldı. Adaylar arasından yapılan kura ile 23 mevsimlik işçi, 40 sürekli işçi, 15 ağır vasıta şoförü, 1 veterinerlik servis şoförü, 2 ambulans şoförü, 1 oto elektrik ustası, 1 torna ustası alındı.

 

Ancak, 25 kişi alınacak mevsimlik işçi kadrosuna 23 kişi müracaat edince başvuruda bulunanların hepsi noter huzurunda kuraya tabi tutulmadan işe alındı. Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Alanay, Kepez AŞ. Müdürü Hakan Polat, Kepez Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Faruk Umut'unda katıldığı kura çekemi  web sitesi üzerinden de canlı olarak yayımlandı.