Bu yeni modeller hakkında söylentiler geçen yıldan beri durmuyor. Telefonların tasarımları, ekranları, kameraları ve donanımları derken şimdi renkleri de dedikodulardan nasibini almışa benziyor. 

Rosenblatt Securities analistlerinden Jun Zhang, LCD ekrana sahip ekonomik modelin iPhone 5C’nin etrafında şekilleneceğini iddia etti. Zhang, bu ekranda çerçevesiz bir tasarım olacağını da ekledi. Ayrıca yeni üretilecek ekonomik modelde de kablosuz şarj olacağı belirtildiği için cam yüzeyli bir arka kapakolacağı bekleniyor.

iPhone, renk kalıplarının dışına çıkacak mı?

Jun Zhang, “Apple her yıl üç yeni model duyurmaya başladığından beri, şirketin LCD modelinin tasarımlarını, diğer yüksek kaliteli OLED ekranlı modellerinden ayırt etmesi gerektiğine inanıyoruz. Farklı renkler eklemek makul bir seçenek olacaktır.” dedi.

Zhang‘a göre, 2018 yılında üretilecek ekonomik modelin üç renk seçeneği olacak: Mavi, sarı ve pembe. Apple’ın bugüne kadar akıllı telefon ve tabletlerin çoğunda kullandığı beyaz, siyah, gri, altın ve gül kurusu gibi renkler arasında sıkışıp kaldığını düşünürsek, bu yeni renkler bir hayli iddialı olacağa benziyor.Apple, daha önce sözü edilen mavi, sarı ve pembeyi de içeren bu renk seçeneklerini iPod Nano ve daha sonra Touch modelleri ile piyasaya sürmüştü. Bakalım şimdiden internet dünyasında konsept tasarımları bile yapılmaya başlanan bu modeller için dedikodular doğru çıkacak mı?

Kaynak:Shiftdelete.net