Xiaomi Mi 8 AR emoji nasıl çalışacak?

Xiaomi Mi 8 üst seviye donanımlarının yanı sıra iPhone X benzeri dikey çift kamera ile gelecek. Üründe yine son dönemde sıkça gördüğümüz ekran çıkıntısı da bulunacak. Ek olarak, cihazın çeşitli sensörler ile yüz tanıma ve AR emojiözelliği ile geleceği ortaya çıkmış durumda.

Xiaomi tarafından Weibo ile aracılığıyla paylaşılan video “Büyük bir şirinlik dalgası geliyor” sloganını taşıyor. Videoda aynı Animoji gibi şirin suratlı animasyonlu emoji hayvanlarını görüyoruz. Hatta Xiaomi maskotu da bu hayvan yüzleriarasında yer alıyor.

Xiaomi, animasyonlu emoji için yeni bir yaklaşım sunacak mı şu an için belirsiz. Yani özellik bir kopya olmaktan öteye gidemeyebilir. Öte yandan, şirketin Mi Mix 2s gibi büyük atılımlar yaptığı ve rakiplerini şaşkına uğrattığı yenilikleri de mevcut. Bu anlamda Mi 8 ile birlikte sunulacak bu özellik, AR Emoji ve Animoji rakiplerine fark atacak bir fark da yaratabilir. Tabii ki bunlar şu an için sadece tahmin.

Xiaomi Mi 8 özellikleri hakkında da kısa bir hatırlatma yapalım. Qualcomm Snapdragon 845 mobil platformu, 6 GB veya 8 GB RAM, 128 GB dahili depolama, MIUI 10 ile Android 8.1 Oreo ürünün beklenen başlıca özellikleri arasında. Haziran ayında piyasaya sürülmesi beklenen cihazın fiyatı içinse 470 dolartahmin ediliyor.

Kaynak:Shiftdelete.net