WhatsApp uygulaması için gelen yenilikler

Gelen güncelleme ile birlikte, artık WhatsApp hesap bilgilerinizin ve ayarlarınızın bir raporuna erişmenize imkan sunacak. Bu özelliği kullanmak için uygulamanın ayarlar bölümüne gidin. Ayarlar bölümüne gittikten sonra da hesaplar bölümüne tıklayın. Burada hesap bilgilerini talep et bölümünü göreceksiniz ve ona tıklamanız yeterli olacak.

Bu özelliğin yanı sıra, bazı yeni özelliklerinde geldiğini görüyoruz. Bunların en yenisi, artık WhatsApp işletme hesaplarını, WhatsApp gruplarını ekleyemeceksiniz.

Bu özelliklerin dışında Çin’de CallKit devre dışı bırakıldı. Ayrıca CallKit çerçevesini destekleyen birçok uygulamayı kaldırıldığı da ortaya çıktı.

Ek olarak, görüntülü görüşmelerde bazı değişikliklerin yapıldığıda görülüyor. Bu özelliklere nazaran, yalnızca Hindistan’da bulunan WhatsApp üzerinden ödeme özelliği için birçok iyileştirmeler de yapıldı.

Son olarak, yedekleme özelliği için küçük düzeltmeler ve geliştirmeler yapıldı. Bu geliştirmelerle birlikte, özellikle veritabanını iCloud’a göndermeden önce şifrelemek için bazı geliştirmelerin yapıldığı görülüyor.

Kaynak:Shiftdelete.net