Çoğu zaman Facebook ve sahip olduğu diğer platformlarla ilgili haberler yapsak da, Twitter'ın kendine has bir duruşu ve kullanıcı kitlesi var. Şirket, uygulamayı geliştirmek için sürekli çalışıyor ve getirilen yenilikler de genel olarak kullanıcılar tarafından beğeniliyor.

Son günlerde Twitter'ın iki yeni özellik üzerinde çalıştığı keşfedildi. Uygulamaların henüz duyurulmamış olan özelliklerini ortaya çıkaran bir isim olarak tanınan Jane Manchun Wong tarafından ortaya çıkarılan bu yeni özellikler de kullanıcılar tarafından beğenileceğe benziyor.

Wong'un duyurduğu ilk özellik aslında Twitter'ın hemen hemen tüm kullanıcılarını doğrudan ilgilendiriyor. Bu özellik kullanıcıların, atmış oldukları tweetlere verilen yanıtları gizlemelerini sağlıyor. Bu sayede bir kullanıcı, kendisine yöneltilen ve hoşuna gitmeyen bir cevabı gizleyebilecek. Twitter bu özellikle birlikte, taciz içerikli yanıtlar ve hakaretlerden rahatsız olan kullanıcıların, kendilerini koruması için yeni bir yöntem hayata geçiriyor. Özellik şimdilik sadece Kanada'da test edilmeye başladı ancak önümüzdeki dönemlerde alanın genişletilmesi bekleniyor. İşte Wong'un bu özelliği duyurduğu o görsel;

Wong'un ortaya çıkardığı yeni bir özellik ise Twitter'ın tarayıcı arayüzüyle ilgiliydi. Dark Mod'un tarayıcı arayüzüne getirilen değişiklikleri paylaşan Wong, kullanıcıların profil ve ayarlarına ulaşabildikleri menünün artık daha farklı bir tasarıma sahip olduğunu belirtti. 

 

 

Bu özelliklerin tüm kullanıcılar tarafından ne zaman kullanılmaya başlayacağı ise henüz bilinmiyor.
Kaynak: WebTekno