Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Altınova Sinan Mahalle Muhtarı Ahmet Avcı'nın ev sahipliği yaptığı yemekte ilçedeki mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi. Birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi amacıyla verilen yemeğe Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır, yatırımcı birimlerin müdürleri, Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş ile 66 mahalle muhtarının tamamına yakını katıldı.

Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi amacıyla her ay bir muhtar tarafından yemek programı düzenlendiğini ve bunu seçime kadar devam ettireceklerini kaydetti.

Daha sonra söz alan Başkan Hakan Tütüncü, seçimlerden önceki son 1 yılın zor geçtiğini belirterek, “2018 stresli, yoğun ve zor geçecek. Bu zor yılı birbirimize sımsıkı sarılarak geçirdiğimiz takdirde çok daha kolay geçiririz. Telaşa, heyecana gerek yok. Zor bir yıl olacağını bilmeli ve çok iyi çalışmalıyız. Birbirimizle iletişim halinde olduğumuz sürece sıkıntılarımız ortadan kalkacaktır. Birbirimize sıkıca kenetlenip bu uyumu ve güzelliği bozmadan geleceğe taşımalıyız" diye konuştu.

Başkan Tütüncü, her mahallede hizmet yaptıklarının altını çizerek, şunları söyledi:

“Mahallelerde anlatacağımız çok hizmetlerimiz var. Muhtarlarımızla mahallelerimizde çok hizmetler yaptık. Emin olun başka bir dönem, başka bir idare olmuş olsaydı bunların yarısını yapmak mümkün olmazdı. Çalışmaktan usanan, yorulan bir ekip değiliz. Çok çalışıyoruz ve gayret ediyoruz. Allah da gayretlerimize karşılılık veriyor."

Tütüncü, yemeği düzenlemesinden dolayı Altınova Sinan Mahalle Muhtarı Ahmet Avcı'ya teşekkür etti.