Android işletim sisteminin belki de en önemli özelliklerinden bir tanesi, özelleştirmeye fazlasıyla açık olması. Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon üreticileri de Android'in bu yapısından faydalanmak için her şeyi yapıyorlar. Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi de bu şirketlerden bir tanesi. Xiaomi, Pocophone F1 modelini piyasaya sürdüğünde cihazı özelleştirilmiş bir arayüzle birlikte tanıtmıştı ve bu arayüz hem bu modeli kullanan kişiler hem de diğer Android kullanıcıları tarafından beğenilmişti. Şirket sonradan bu arayüzü tüm Android kullanıcılarının kullanabilmeleri için Google Play Store'a yüklemiş ve kullanıcıların hizmetine sunmuştu. Şirket şimdi, POCO Launcher olarak adlandırılan bu arayüzü biraz daha geliştirdi ve yeni versiyonun Beta sürümünü kullanıcıların hizmetine sundu.

Bu uygulama sayesinde Android kullanıcıları, telefonlarının genel arayüzlerini neredeyse tamamen özelleştirebiliyorlar. Kendilerine uygun olan uygulamaları isteklerine göre gruplandırabilen kullanıcılar, bu uygulamaları gruplar halinde ekleyebiliyorlar. Bunun yanı sıra POCO Launcher kullanıcıları, açılır menülerin şeffaflıklarını yönetebilirler ve bu sayede hem normal görüntüyü hem de Karanlık Mod özelliğini birlikte kullanabilirler.

 

 

Eğer sizde bir Android kullanıcısıysanız, POCO Launcher'ı haberimizin sonunda bulunan bağlantıdan indirerek Xiaomi'nin bu arayüz uygulamasını kullanmaya başlayabilir, dilerseniz de Beta programına dahil olabilirsiniz.

Kaynak: WebTekno