Xiaomi BlackShark özellikleri neler?

Xiaomi alt şirketlerinden Black Shark ile geliştirilen mobil oyun odaklı akıllı telefon, ilk olarak AnTuTu platformunda kendini gösterdi. Amiral gemisi özelliklerine sahip ürün için paylaşılan tanıtım görseli ise alttaki USB Type-C portunu ve stereo hoparlörleri onaylıyor.k özellikleri neler?

Metal tek parça gövde tasarımı ve yuvarlatılmış köşeleri ile dikkat çeken ürün 2.5D kavisli cam ile korunuyor. Sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 845işlemci ve Adreno 630 GPU ile gelen üründe 8 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Ek olarak, kullanıcılara farklı depolama seçeneklerinin de sunulacağı düşünülüyor. AnTuTu’dan elde edilen puan ise 270,680Full HD+ 2160 x 1080 piksel ekran çözünürlüğünün yanı sıra, Razer Phone ile rekabet için 120 Hz bir ekranın gelmesini de bekleyebiliriz. Ekranın 18:9 görüntü oranına sahip olma ihtimali de oldukça yüksek.

Üründe kullanılacak soğutma sistemi ise gerçekten fark yaratacak cinsten. Havacılık sınıfı soğutma sistemi ile gelebileceği söylenilen akıllı telefon, bu anlamda oyun oynarken ısı sorununu minimuma indirecek. Ek olarak, oyun odaklı cihaz için daha fazla ince ayarla karşılaşmamız mümkün. Ürünün kutudan Android 8.0 Oreo ile çıkacağını da belirtelim.

Ürünün çıkış tarihi ve fiyatı konusunda ise şimdilik bilgi bulunmuyor.

kaynak:shiftdelete.net