Konyaaltı Muhtarlar Derneği, Ramazan ayının 10. gününde dayanışma iftar yemeği düzenledi. İftara Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik, Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanı Semih Karakaş, Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Başkanı İlhan Buğdaycı, Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, Konyaaltı Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Kıldıran, meclis üyeleri ve İlçe muhtarları katıldı.
İftara katılan protokol ve muhtarlar ile uzun uzun sohbet eden Başkan Muhittin Böcek, iftar sofralarının birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için son derece önemli olduğunu söyledi. Muhtarların hizmetin ilk kademesi ve temel taşı olduğunu vurgulayan Başkan Böcek, bölge halkı için birlikte çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.
Program sonrasında muhtarlara teşekkür eden Başkan Muhittin Böcek, “Tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, Ramazan’ın huzur ve bereketinin üzerimizden hiç eksilmemesini temenni ediyorum.” dedi.