Juventus-Barcelona maçı hangi kanalda, saat kaçta?

 

 

 

Mücadele  yarın akşam saat 21.45’de  Juventus Arena’da oynanacak.  Karşılaşma TRT1’den canlı ve şifresiz olarak ekrana gelecek.

 

 

MUHTEMEL 11’LER

 

Barcelona :

Ter Stegen,Roberto,Pique,Umtiti,Alba,Rakitic,İniesta,Gomes,Messi,Neymar,Suarez

 

 

Juventus : 

Buffon,Alves,Bonucci,Chiellini,Sandro,Pjanic,Khedira,Cadrado,Dybala,Mandzukic,Higuain

 

 

Juventus'ta maç öncesi cezalı oyuncu bulunmazken Barcelona'da sarı kart cezalısı Sergio Busquets devm maçta forma giyemeyecek.

 

 

Ev sahibi juventus, bu sezon evinde oynadığı hiçbir karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmedi.İtalyan devi Şampiyonlar Ligi’nde yenilmedi. (6 galibiye 2 beraberlik)

 

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nu 15 puanla tek mağlubiyetle lider olarak tamamlayan Barcelona grupta sadece Manchester City'e yenilmişti. Katalanlar tarihe geçen maçta ise PSG'ye deplasmanda 4-0 yenilmiş rövanşını ise 6-1 kazanarak çeyrek finale adını yazdırmıştı.

 

 

Arda TURAN’da Kadroda

 

Antrenmanın ardından Luis Enrique, Torino’ya gidecek kafileyi açıkladı. Deneyimli hoca diz artroskopisi olan Rafinha hariç cezalı Sergio Busquets, sakat Arda ve Aleix Vidal’in de yer aldığı tüm kadroyu yanında götürüyor. Ayrıca Alena ve Carbonell de listede.

 

Kafile de şöyle : er Stegen, Cillessen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Mathieu, Aleñá (28) ve Carbonell (30).

 

 

Dani Alves Barça ile yeniden buluşuyor

 

Geçen yaz Juventus için ayrılmadan önce Brezilyalı sekiz sezon Barça'nın oyuncusuydu ve çeyrek finalde vedasının ardından eski kulübüne karşı ilk kez forma giyecek

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde FC Barcelona, Juventus'u geçip Avrupa'nın en önemli organizasyonunda son dört takım arasında kendine bir yer edinmek istiyor. İki takım 2015'te karşı karşıya geldiğinde Brezilyalı Dani Alves Barça'nın ilk 11'indeydi.

Bu kez ise tecrübeli savunmacı geçen yaz katıldığı İtalyan devi Juventus'un siyah beyaz formasını sırtına geçirecek. Barça'daki zamanlarında sağ bek sekiz sezonda blaugrana için 21 gol attı.