Instagram fenomenleri ve ünlüler takipçi sayılarının çok fazla olmasıyla yüzbinlerce insana ulaşabiliyor. Ünlü markalar da bu durumu reklamlarını yapabileceği yeni bir platform olarak değerlendiriyor. Kişilerin takipçi sayısı paylaşım başına alacakları reklam ücretini direkt olarak etkiliyor. Eğer siz de kendi hesabınızdan reklam vermek istiyorsanız bir gönderinin değerini ölçebilirsiniz.

 

Siteye görseldeki gibi kullanıcı adı yazmanız yeterli oluyor.

 

Inkifi’nin internet sitesine giriş yaparak gönderilerinizin değerini ölçebiliyorsunuz. Sitede bulunan bölmeye Instagram’daki kullanıcı adınızı yazarak ‘enter’ tuşuna basmanız yeterli oluyor. Siz giriş yaptıktan sonra sistem hesaplamaları yapıyor. Ortaya çıkan sonuç Sterlin ve Dolar cinsinden gösteriliyor. Böylece siz de Instagram hesabınıza reklam alsanız paylaşım başına elde etmeniz gereken ücreti görebiliyorsunuz. Takipçi sayısı arttıkça reklam değeri de artıyor.

 

Instagram'da kazandıkları para dudak uçuklatıyor

Instagram'da kazandıkları para dudak uçuklatıyor

Merkezi Manchester olan teknoloji firması Inkifi'nin oluşturduğu bir uygulama Instagram kullanıcılarının bir fotoğraf üzerinden kazanabileceği parayı hesaplıyor. Dünyaca ünlü yıldızların, futbolcuların ve siyasetçilerin bir Instagram fotoğrafı ile kazandığı para servet niteliğinde.

 

 YeniŞafak