Güçlü kamerası ile DxOMark testinde yüksek bir skor elde eden bu cihaz, Huawei P20 Pro’nun ardından ikinci sırada kendine yer bulmuştu. 6 GB RAM, 18:9 görüntü oranına sahip 1440 x 2280 piksel çözünürlüğünde 6 inç ekran, kablosuz şarj desteği sağlayan 3.500 mAh bataryaya sahip bu telefonda çoğu amiral gemisi cihaz gibi 3.5 mm kulaklık girişi bulunmuyor.

Artık trend olan bu kulaklık girişi eksikliğine kullanıcılar da alışmaya başladı. Üretici firmaların kutu içeriğine koyduğu USB Type-C dönüştürücü adaptörler ile kullanıcılar ek bir aparat yardımı ile olsa da kendi kulaklıklarını kullanabiliyorlar. Ancak HTC, bu adaptörü U12 Plus modelinin kutu içeriğine koymayarakkullanıcılarını şaşırttı.

HTC U12 Plus için konmayan dönüştürücü geçen yıl vardı!

Şu an için ABD’de ön siparişi açılan modelin kutu içeriğine ulaşabilen bazı kullanıcılar bu adaptörün konmadığını ifade etti. HTC’nin bir önceki amiral gemisi modeli HTC U11‘de yer alan bu çeviricinin bu yıl kutu içeriğinde yer almaması akıllarda soru işaretleri bıraktı.

HTC geçtiğimiz yıl bahsedilen bu çevirici aparatı kutu içeriğinden çıktığı halde yedek olarak almak isteyen kullanıcılarına 12 dolar gibi bir fiyat ile satıyordu. Böylesi global bir firmanın bu tarz ufak hesaplar peşinde koşarak kutu içeriğine dönüştürücü koymaması bakalım nasıl tepkiler alacak?

Kaynak:Shiftdelete.net