Galaxy J6 (2018) özellikleri özellikler neler?

Akıllı telefonun özelliklerinin büyük bir kısmı ortaya çıkmış olsa da sızan son görüntüler cihazla ilgili çok daha fazlasını öğrenmemizi sağlamış durumda. Şimdi isterseniz, hem bildiğimiz hem de yeni öğrendiğimiz detaylara bir bakalım.

Orta segment akıllı telefon gücünü 8 çekirdekli 1.6 GHz işlemciden alacak. Ayrıca, cihazda 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı bulunacak. 5.6 inç Super AMOLED ekran ise 1480 x 720 piksel yani HD+ çözünürlükte.

Cihaz maalesef çift kamera kurulumu ile gelmiyor. Bunun yerine 13 Megapiksel arka kamera ile yetinilmesi gerekecek. Önde ise 8 Megapiksel selfie kamera yer alıyor. 3,000 mAh batarya ise 21 saat konuşma süresi ile LTE üzerinden 12 saat İnternet kullanımı vadediyor. Bataryanın sabit olduğunu ve değiştiremeyeceğinizi de not olarak düşelim.

Çift SIM desteği de detaylar arasında görülüyor ancak bu desteğin ülkelere göre değişebileceğini de unutmamak gerek. Ürün kutudan Android 8.0 Oreo mobil işletim sistemi ile çıkacak. Dolby Atmos ses ve yüz tanıma sistemi de cihazda kullanıcılara sunulacaklar arasında.

Şu an için öğrenmeye beklediğimiz diğer önemli konular ise, Galaxy J6 (2018) çıkış tarihi ve tabii ki fiyatı. Ek olarak, Galaxy J6 (2018) ile birlikte bir diğer orta segment akıllı telefon olarak Galaxy J4 (2018) de bugün tanıtılabilir.

Kaynak:Shiftdelete.net