Lizzy hoşlandığı çocuğu etkilemek için kendisiyle ilgili hazırladığı sunumun açılışında büyük harflerle “Neden benimle çıkmalısın?” diye soruyor.

 

-Alıcı gözüyle Lizzy'yi tanımak için sunumuna bir göz atalım.

 

Lizzy hoşlandığı çocuğa şu soruyor; “Ailenin sürekli ciddi düşündüğün bir kız arkadaşın var mı diye sormasından bıktın mı? Başka yerde arama.”

 

 

Lizzy hoşlandığı çocuğa ailesinin onu çok sevebileceğini çünkü Şükran Yemeği gibi aile buluşmalarında klasik ve zarif giyinerek onları etkileyebileceğini, annesinin de sevip onaylayacağı türden bir espri yeteneğine sahip olduğunu belirtiyor.

 

Bir sonraki slaytta Lizzy şu soruyu yöneltiyor; “Tek eşlilikten hoşlanmıyor musun? Benim için problem değil.”

 

 

“Benimle çıkmak 3 farklı kız arkadaşın varmış gibi hissettirecek. Çünkü yaptığım 3 farklı saç stili sayesinde 3 farklı kişiymişim gibi görünüyorum.”

 

Lizzy bu slaytta göğüslerinin yıllar içindeki büyüme oranını bir grafikle detaylıca anlatıyor.

 

 

"Yaptığım doğrusal regresyon hesaplamasında 0.97879'un R2 değeri sonucunu aldım. Yaptığım t testinde, aldığım p sonucu küçüktür 0.0001 olduğu için göğüslerimini stabil bir büyüme göstereceği doğrulanmış oldu. Eğim denklemim y=1.2x - 2415.1'e göre 2025 yılına kadar göğüslerim ortalama bir insan kafası boyuna gelmiş olacak."

 

"Finansal olarak sağlam durumdayım."

 

 

Kendime yetebiliyorum, sana yetebilirim, ailemle yaşamıyorum, her dışarı çıktığımızda hesap ödemek zorunda değilsin, finansal kriz durumları sırasında bana yardımcı olacak bağışçılarım (ailem) var, devamlı çalışıyorum, çok yapışkan bir sevgili olmam.

 

Bir sonraki slaytta Lizzy tekrar soruyor “Hala ikna olmadın mı? Referanslarıma göz at…”

 

 

 

Lizzy sunumunun bu sayfasında kendisiyle ilgili yapılmış olumlu yorumları paylaşıyor. Yorumlardan sonuncusuysa annesine ait: “O gerçekten çok yetenekli, inanılmaz ve harika” diyor.

 

Lizzy'nin sunumu gerçekten iyi detaylandırılmış ve sonuç odaklı! Lizzy bu sunumu hoşlandığı çocuğa gönderdi...

 

 

 

Lizzy'nin bu detaylı sunumuna hoşlandığı çocuğun cevabıysa çok kısa oluyor. “Bu gerçekten çok hoş. Lütfen benimle irtibat kurmayı bırak.”

 

Sunumun sonucu pek de Lizzy'nin istediği gibi gitmemiş olabilir ama internette gören herkesin kalbini kazandığı kesin.