Zaman kaybını ve yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak maksadıyla yapılan bu güncelleme, taksiyle sıkça gittiğiniz yerlere bir tıkla ulaşmanızı sağlayacak.

BiTaksi ile tek tıkla istediğiniz yere gidin!

BiTaksi uygulamasının ana ekranında artık sıkça gittiğiniz adresler yer alacak. Bu sıkça kullanılan adreslerden herhangi birine tıklayarak taksi çağırdığınızda; çağırdığınız taksi siz hiçbir müdahalede bulunmadan hedef adrese doğru yola çıkacak. Bu özelliği eviniz, işiniz veya okulunuz için kullandığınızda büyük bir zaman kaybının önüne geçebiliyor, karışıklıkları ortadan kaldırabiliyorsunuz.

Uygulamanın yeni özelliğini kullanmak için, ana sayfadan “Hesabım” bölümüne girin. Sonrasında “Favori Adreslerim” kısmına giriş yapın ve ev, iş yeri veya başka bir adresi favori adres listenize ekleyin. Buraya eklediğiniz her adres, siz taksi çağırmak istediğinizde üst tarafta görünecektir.

Yeni güncelleme iş yeri ve ev için adres ekleme seçeneğini sunuyor. Buna ek olarak sıkça gittiğiniz bir adres bulunuyorsa “Başka Adres Ekle” butonuna basarak isterseniz adres adıyla, isterseniz de haritadan konum seçerek favori adresinizi ekleyebilirsiniz.

Kaynak:Shiftdelete.net