UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde oynanacak Olympique Lyon - Beşiktaş karşılaşması öncesinde yüzlerce taraftar sahaya girdi. UEFA'lı yetkililerin kararı sonrası karşılaşmanın başlayacağı saat belli olacak.

 

 

Fransız Kulübü: "Tribünün üst kısmından atılan meşaleler nedeniyle taraftarlar sahaya girdi"

 

UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde oynanacak Olympique Lyon - Beşiktaş karşılaşması öncesinde yüzlerce taraftar sahaya girdi.

 

Lyon Stadı'nda TSİ 22.05'te oynanması beklenen maç öncesi bir anda yüzlerce taraftar sahaya inmeye başladı. Yaklaşık 2 bin kadar taraftarın sahaya inmesiyle statta büyük bir kargaşa yaşandı.

 

Konuyla ilgili Fransız kulübünden bir açıklama gelirken, "Tribünün üst kısmından atılan meşaleler nedeniyle taraftarlar sahaya girdi" ifadeleri kullanıldı.

 

Olympique Lyon Kulübü Başkanı Jean-Michel Aulas, sahaya girerek taraftarları yatıştırmaya çalıştı. Daha sonra Başkan Aulas, mikrofonla taraftarlara seslenerek sakin olmalarını söyledi.

 

Uyarıların ardından taraftarlar tekrar tribündeki yerlerini aldılar.

 

Maç ertelenecek mi?

UEFA karşılaşmanın ileri bir tarihe ertelenmesiyle ilgili görüştü. Maçın oynanacağına karar veren UEFA yetkilileri, 23:00'da karşılaşmanın başlamasına karar verdi.

Lyon TV'den açıklama: "Maç bu akşam oynanacak"