Melisa’dan altın madalya Melisa’dan altın madalya

Bu sezon 4 farklı tasarım ile futbolseverlerin beğenisine sunulan formalar, sosyal sorumluluk ve farkındalık anlamları yüklenerek hazırlandı. Formaların tamamı, “İçimizde yanan kırmızı ateş hiç sönmeyecek” ana teması altında toplandı.

Sosyal sorumluluk
Antalyaspor yönetimi tarafından, formaların sadece maçlarda giyilen bir ürün olmanın ötesinde, kamuoyuna verilmesi gereken bir mesaj içermesi gerektiğine karar verildi. Bu nedenle, Antalya’yı da direkt ilgilendiren toplumsal hassasiyetler göz önüne alınarak; orman yangınları, tarım ürünlerinin israfı, hayvan hakları ve deniz ve çevre kirliliği konularına dikkat çekildi. Farkındalık, bir kere ile sınırlı kalmayacak, formaların giyileceği her hafta, taşıdığı sosyal sorumluluğun anlamı yeniden hatırlatılacak.

Orman yangınları için beyaz forma
Beyaz forma, ilk tanıtılan forma oldu. Yanlarında Antalyaspor’un geçmişte kullandığı armaların yer aldığı, modern çizgilerle desteklenen beyaz forma, orman yangınlarına ve orman işçilerine ithaf edildi. Orman işçisi Arif Zorbaz’ın rol aldığı film, Antalya Orman Bölge Müdürlüğü’nün katkılarıyla, Düzlerçamı bölgesinde çekildi. Filmde, “Gelin hep beraber bakalım, büyütelim ve sahip çıkalım” duygusu ön plana çıkarıldı. Formanın sol alt köşesine ise çam ağacı emojisi eklendi. Antalyaspor’un klasik çubuklu, kırmızı ve alternatif formalarının tanımına devam edilecek.