Antalya’da tatil yapan Rus turistler, bir alışveriş merkezinde kendileri için düzenlenen festivale büyük ilgi gösterdi. Deniz ve kumu bırakıp festivale çocuklarıyla birlikte gelen Rus turistler, Rusya’nın en iyi çıkış yapan sanatçılarından Sati Kazanova ve ünlü şarkıcı Mitya Fomin'le da eğlencenin doruğuna çıktılar. 
Antalya'da bir alışveriş Merkezi’nde düzenlenen Rus Festivali, Antalya’da tatilini yapan Ruslara kendilerini Rusya’daymış gibi hissettirdi. Alışveriş merkezi içerisine kurulan etkinlik alanında minik Rus çocukları çeşitli gösteriler yaparken dans sanatçıları da hareketli müziklerle izleyenleri coşturdu. Sosyal aktivitelerin ardından spor alanında Zumba Fitnes gösterisi ise minik izleyicilerin ilgi odağı oldu. Etkinlikte ayrıca Akdeniz Üniversitesi Caz Orkestası Orkestra Şefi Tatyana Hamarat eşliğinde verilen konserde, trombon ve trompet eksikliğini alto ve tenor saksafonlarla tamamlanarak caz severlere müzik dolu performans sundu.
Etkinliklerin ardından ise festival alanındaki turistlerin sabırsız gözlerle bekledikleri Rusya’nın en iyi çıkış yapan sanatçılarından Sati Kazanova çıktı. Birbirinden hareketli müzikleri seslendirerek Rusları coşturan Kazanova, konser sonunda hayranlarına imza dağıttı bol bol fotoğraf çekindi.
5 - 6 Mayıs tarihlerinde düzenlenen festivalin ikinci gününde Rus sanatçılardan Mitya Fomin alışveriş merkezinde konser verdi. Konsere çok sayıda vatandaş katılırken, minik Rus çocuklar da gösteri yaptı. Minik Rus çocuklar Rusya'nın ünlü şarkıcılarından Fomin, sevilen şarkılarını seslendirirken, sahne altında dans gösterisi yaptı. Fomin, sahnede şarkılarını söylerken, ünlü sanatçıyı izlemeye gelen vatandaşlar telefonlarıyla şarkıcının performansını kayıt altına aldılar. Ünlü şarkıcı Mitya Fomin, yaklaşık 30 dakika sahnede kaldı.