CUMHURBAŞKANI ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Ak Parti Antalya Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı'na katılmak için Antalya'ya geldi.

Antalya Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısi için gelen partililer, Antalya Spor Salonu'nda yerlerini aldı. 10 bin kişilik salonun tamamen dolduğu gözlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, salona girişinde yoğun sevgi gösterisiyle karşılandı.

Erdoğan konuşmasına, “Olumsuz hava şartları nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum” diyerek başladı.

Erdoğan, fırtına ve hortum nedeniyle Antalya’nın yaklaşık 100 milyon TL’lik zarara uğradığını belirterek gereken yardımı yapacaklarını bildirdi. Erdoğan, bundan sonraki afetlerin önüne geçmek için gerekli çalışmaların da yürütüldüğünü söyledi.

‘Antalya’yı gönüllerin başkenti olarak görüyoruz’ diyen Erdoğan, gözünün Antalya’da olduğunu açıkladı ve 31 Mart yerel seçimlerini hedef gösterdi, müjdeli haberler beklediğini vurguladı.

Erdoğan, konuşmasında iki kez Konyaaltı Belediyesi’nin kazanılması için vurgu yaptı.

Antalya’ya 40 katrilyon yatırım yaptıklarını söyleyen Erdoğan, 4 üniversite kurduklarını, yurt binaları hizmete sunduklarını da anlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerden örnekler veren Erdoğan, 23 projeyi de toplu açılışla hizmete sunacaklarını söyledi.

İŞTE AK PARTİ’NİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

BÜYÜKŞEHİR: Menderes Türel

Akseki: İbrahim Özkan

Aksu: Halil Şahin

Demre: Süleyman Topçu

Döşemealtı: Emre Afacan

Elmalı: Ümit Öztekin

Gazipaşa: Adil Çelik

Gündoğmuş: Mehmet Özeren

İbradı: Hatice Sekmen

Kaş: Mutlu Ulutaş

Kepez: Hakan Tütüncü

Konyaaltı: Gaye Doğanoğlu

Kumluca: Hüsamettin Çetinkaya

Manavgat: Hasan Öz

Muratpaşa: Gökçen Özdoğan Enç

Serik: Enver Apuktan

Alanya: Cumhu İttifakı adayı Adem Murat Yücel

Kemer: Cumhur ittifakı adayı Yusuf Üras

Korkuteli:  Cumhur ittifakı adayı Ömer Niyazi İşlek

Finike: Cumhur ittifakı adayı Nail Dülgeroğlu