20 Haziran 2019, Perşembe

Vazgeçemediğimiz Lezzet Tarçın 

Vazgeçemediğimiz Lezzet Tarçın 

ŞEKERİ DENGELEMEK, ZAYIFLAMAK, KÖTÜ KOLESTROLÜ DÜŞÜRMEK İÇİN KULLANILAN TARÇININ FAZLASI ZARARLI. EKLENDİĞİ YİYECEĞE GÜZEL BIR AROMA KATSA DA TARÇINI TÜKETİRKEN DİKKATLİ OLMAK GEREKİYOR. ZİRA BİLİNÇSİZ ŞEKİLDE TÜKETİLEN TARÇIN BEYİN KANAMASI RİSKİNİ ARTIYOR. NASIL MI? İŞTE DETAYLAR?

Tarçının kullanılmadığı yer yok gibi. 

Faydaları Saymakla Bitmiyor

Tüketilen tarçın kalp hastalığı riskini azaltıyor. Kötü kolestrolü düşürüyor. Vücudu kansere karşı koruyor. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0


Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.