Hiperaktivite Bozukluğu Olan Çocuklara Çözüm: Çocuk Yogası!

22 Ocak 2018 Pazartesi günü Kanal V ekranlarında yayınlanan Biz Bize programının konuğu, Çocuk Yoga Eğitmeni ve Masal Anlatıcısı Duygu Kıvırcık oldu.
Duygu Kıvırcık, çocuk yogasının önemini, çocuklarda hem fiziksel hem ruhsal faydaları olduğunu bizlere aktardı.
Çocuk Yogası fiziksel olarak çocuğumuzun omurgasının sağlıklı ve dik olmasını sağlar. Fiziksel yönleri yanı sıra ruhsal faydaları da fazla olan çocuk yogası hiperaktivite bozukluğu ve dikkat eksikliği olan çocuklara iyi geliyor.
Çocuklarımızın çocuk yogasını haftada bir kez 4-6 yaş arası 30 dakika, 6-14 yaş arası ise 45 dakika yapılması öneriliyor.
Afrin'de Şehit Olan Antalyalı Üsteğmen'in Haberi Ailesine Ulaştı






Kaynak: Haberler.COM
Editör:Birkan Uğur SARI
çocuk yogası çocuk yogası nedir çocuk yogası neye iyi gelir biz bize program kanal v prograM KANAL V BİZ BİZE
Haber Yorumları
Yorum Yazın
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.