Dünya basınından da birçok ajansın geçtiği olay, İspanya'nın başkenti Madrid'in kuzeybatısında yer alan Las Berlanas kasabasında yaşandı. Burada düzenlenen bir festivalde sahne alan 30 yaşındaki İspanyol yıldız, ekibi ile performans sergilediği sırada acı içerisinde kıvranmaya başlandı. Herkesin gözü yere yığılan Joana Sainz, hastaneye kaldırıldı; ancak kurtarılmadı. İşte, son dakika haberine ilişkin detaylar...

Dünya ajansları tarafından son dakika kodu ile duyurulan haber, İspanya'nın başkenti Madrid'in kuzeybatısındaki Las Berlanas kasabasında düzenlenen bir festivalde yaşandı. 30 yaşındaki ünlü İspanyol pop müzik şarkıcısı ve dansçı Joana Sainz, festivalde sahne aldığı sırada hayranlarının önünde hayatını kaybetti. Sainz'in üyesi olarak bulunduğu 'Super Hollywood Orchestra', canlı performansını yaklaşık 1000 kişinin önünde gerçekleştiriyordu.

ÜNLÜ ŞARKICI HAYRANLARININ ÖNÜNDE BÖYLE HAYATINI KAYBETTİ!

 

30 yaşındaki ünlü isim, sahnede aniden yere yığıldı ve perdeler kapatıldı. Sainz bilinçsiz bir şekilde hastaneye kaldırıldı; ancak kurtarılamadı.

İşte, son dakika haberine ilişkin detaylar;

Joana Sainz'in üyesi olduğu 'Super Hollywood Orchestra'nın performasını yaklaşık bin kişi izliyordu.

Herkesin gözü önünde yaşanan olayın ardından sahnedeki perde indirildi ve sağlık ekipleri Joana'nın yardımına koştu.

Bilinçsiz halde derhal hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı burada hayatını kaybetti.

Joana Sainz, 'Super Hollywood Orchestra' grubunun hem baş dansçısı hem de koreografıydı da.