Ücretsiz Spotify kullanıcıları bu özelliğe bayılacak

Bildiğiniz gibi mobilde Spotify’ı ücretsiz olarak kullananlar, çalma listelerindekişarkıları rastgele oynatabiliyordu. Ancak yakında gelecek olan güncelleme ile bu handikap ortadan kısmen kalkıyor. Spotify’ın belirlediği 15 farklı seç ve dinle çalma listesinde, ücretsiz Spotify kullanıcıları şarkılar arasında diledikleri gibi geçiş yapabilecek.

Şarkılar arasında geçiş yapma özelliği şimdilik Spotify’ın belirlediği çalma listelerinde geçerli olacak. Yani kendi çalma listelerinizde bu özelliği maalesef ki kullanamayacaksınız. Güncelleme ile gelecek bir diğer yenilik ise Data Saverolacak.

Data Saver özelliği sayesinde mobilde hücresel veri ile müzik dinlerken kaliteden çok az ödün verilip, tüketilen veride tasarruf yapılacak.

Çalma listenize kaydettiğiniz veya beğendiğiniz müziklere göre, Spotify artık daha iyi müzik önerilerinde bulunacak. Şarkı keşfetme konusunda rakipsiz olan Spotify, bu özelliğini geliştirerek rakipleri ile olan arasındaki farkı iyice açacak. Önümüzdeki günlerde Daily Mix gibi kişiselleştirilmiş daha fazla çalma listeleri kullanıcılara sunulacak.

iOS ve Android için yayınlanacak güncelleme ile bu yeniliklerin Mayıs ayı içerisinde kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Kaynak:Shiftdelete.net