Pandemi sonrası turizm için yapılan çcalışmalar Antalya'da aralıksız sürüyor.

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’da ilçeye daha fazla turist getirilmesi için çalışıyor.

 

Türkiye'nin önemli seyehat acentalarına bu kapsamda ziyaret gerçekleştiren Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu'na TÜRSAB Batı Antalya Bölge Başkanı Rıza Perçin, KEMİAD Genel Sekreteri Mehmet Akbaba, Kemer Esnaf Ve Sanatkaralar Odası Başkanı Bolat Ünsal ile Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Tıraş'ta eşlik etti.

 

İlk olarak özel bir turizm şirketinin genel müdürü Ozan Somaklar’ı ziyaret eden Topaloğlu ve beraberindeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, turizm sektöründe yaşanan son gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.Ziyarette konuşan Topaloğlu, pandemi sürecinin Türkiye’de olduğu gibi Kemer’de de büyük sıkıntıları doğurduğuna değinirken, umutlarını hiç kaybetmediklerini söyledi.

 

Başkan Topaloğlu otelcilerle yaptıkları görüşmelere göre Ağustos, Eylül ve Ekim aylarının rezervasyonlarının dolu olduğunu söylediklerini aktardı.

 

Daha sonra bir diğer tur şirketine geçen heyet, şirket ortaklarından Hasan Güneysu’yu ziyaret etti. Topaloğlu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, turizmde yaşanan gelişmeler hakkında görüşlerini bildirerek, Kemer’deki turizmi canlandırmak amacıyla yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Belediye Başkanı Topaloğlu, 5 turizm acentasını daha ziyaret ederek yetkilileriyle fikir alışverişinde bulundu.