Koronavirüse yakalanan ve ardından akçiğer tedavisi gören  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumu her geçen gün iyiye gidiyor. 

Hastalığının ilk günlerinde özel bir hastanede tedavi altına alınan Başkan Böcek, rahatsızlığının artması üzerine Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne nakledilmiş ve yoğun bakımda tedavi görmüştü. 

Ardından geçtiğimiz günlerde yataklı servise alınan ve günbe gün durumu her geçen gün iyiye giden Başkan Böcek nihayet önünüdeki bir kaç gün içinde taburcu oluyor. 

 

SOLUNUM CİHAZINDAN AYRILDI

Solum cihazı çıkartılan Böcekle ilgili bu sevindirici haber ise Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'dan bir sevindirici haber daha geldi.  
Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, koronavirüs tedavisi devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in kısa süre içerisinde taburcu olacağını söyledi. Muhittin Böcek'in sağlık durumunun iyi olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Özkan, “Durumu gayet iyi. Makinelerden tamamen ayırdık. Şu an konuşabiliyor. Artık sesi de çıkıyor. Bu anlamda ne istiyorsa yiyip içebiliyor. Çok kısa zamanda taburcu etmeyi planlıyoruz.