Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı, ANFAŞ Expo Center'da yedinci kez kapılarını açtı. Fuarda, Türkiye’nin dört bir yanından gelen belediyeler, kamu kurumları ve özel sektör temsilcileri yaptıkları çalışmaları hem görsel hem de sözlü olarak anlatma fırsatı buluyor. Konyaaltı Belediyesi ise fuarda farklı stant tasarımı ve stantta yer alan proje minyatürleriyle ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor.


Açılış sonrası Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Konyaaltı Belediyesi’nin standında çalışmalar hakkında bilgi aldı. Heyet özellikle Kongre ve Fuar Merkezi ve Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Sanat Lokali Projelerine büyük ilgi gösterdi.


Projeler hakkında bilgi veren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Sanat Lokali Projesi’nin inşaat çalışmalarını tamamladıklarını söyledi. 3 bin 500 kişilik Kongre ve Fuar Merkezi’nin ise inşaat çalışmalarına hızla devam ettiklerini dile getiren Muhittin Böcek, yıl sonunda bu projeyi de tamamlayıp hizmete açacaklarını bildirdi.
Fuarda Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Kepez Belediyesi ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nı Antalya’ya kazandıran ve bu günlere gelmesinde büyük emeği olan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.