Antalya ve Manavgat ilçe jandarma komutanlığı kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele timleri, Manavgat ilçesi'nde uyuşturucu çetesini çökertti. Manavgat ilce jandarma komutanlığı  KOM Timi ve Antalya KOM şube ekipleri, Manavgat turizm bölgesinde uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmada, Side  Mahallesinde SAV kardeşler çetesi olarak bilinen 4 kişiyi 1 ay süresinde teknik ve fiziki takibe aldı.

 

Yapılan takip sonucunda çetenin Side mahallesinde bir aparti uyusturucu madde dağıtımı amaciyla kullandıkları tespit edildi. Ekipler dün çetenin kullandığı aparta baskın yaptı ve operasyonda H.S, Y.S ve H.Sav kardeşler ile M. TURAN isimli şahıs gözaltına alındı.

 

Operasyon sırasında yakalanan Sav kardeşlerin yanında İ.Yılmaz ve S.N ADİGUZEL isimli kadınlarda gözaltına alındı. Evde yapılan aramada çok miktarda satışa hazır paketlenmiş halde 470 gram metamfetamin ve 20 gram esrar maddesi ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 15 bin lira ele geçirildi. Cumhuriyet Savcisinin bilgisi doğrultusunda yapılan operasyonda gözaltına alınan 2'si kadın 6 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi.