Muratpaşa Belediyesi ve Adalya Vakfı, evliliklerinde her türlü engeli aşarak özel çocuklarıyla mutlu bir yuvaya sahip 13 çiftin nikahlarını tazeledi. Engelsiz Kafe’de düzenlenen ve Başkan Ümit Uysal’ın kıydığı nikahın gerçek imzaların atıldığı günden tek farkı çiftlerin bu kez özel çocukları yanlarında olmasıydı. 

13 çiftin konfetiler eşliğinde girdiği alanda önce müzik işliğinde çiftler birbiriyle dans ettiler.Engelli çocukları olmasına rağmen bütün güçlükleri aşarak evliliklerini devam ettirip çocuklarıyla aynı çatı altında hayatlarına devam eden çiftler ardından nikah masasına oturdu. Çiftlerin ilk düğün fotoğraflarının da sergilendiği nikah töreninde konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Bugün sembolik ama sıra dışı bir işlem yapıyoruz Yaşamın engellerine dayanamayıp birlik ve bareberliklerini sürdüremeyen insanlarımıza olumlu örnekleri göstermek istiyoruz. Yaşamın bütün güçlüklerine rağmen birlik ve beraberliklerini daha da pekiştirerek devam ettiren çiftlerimizin nikahını tazeliyoruz.Onların mutluluğunu , örnek hallerini, sevgisini saygısını bütün ülkemize dünyaya örnek gösterebilmek istiyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından engelli çocuklarıyla birlikte toplu nikah törenine katılan çiftlerin nikahı tek tek Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal tarafnıdan kıyıldı. Nikahın ardından ise bütün çiftler hep birlikte düğün pastasını kesti.