Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2016 yılında en fazla vergi ödeyenler ile döviz kazandırıcı, istihdam sağlayıcı faaliyetlerde bulunan firmaları ödüllendirdiği, Geleneksel Ödül Töreni, ATSO Atatürk Konferans Salonunda yapıldı.

Törene, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, MHP ve CHP Genel Başkan Yardımcıları, oda ve borsaların başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile iş, siyaset ve medya dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Törende konuşan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, ilk olarak OHAL ile ilgili konuştu.

Elvan Silahlı İnsansız Hava araçlarını eleştiren CHP'lilere de CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak'a bakarak cevap verdi.

Elvan "Türkiye güçlendikçe saldırılar artıyor"

15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi başka ülkede olsaydı o ülkenin ekonomisi allak bullak olurdu” diyen Bakan Elvan, Türkiye güçlendikçe saldırıların arttığına dikkat çekti.

ATSO Başkanı Çetin “Teşvikler Yeni Kapılar Açtı”

ATSO Başkanı Davut Çetin'de konuşmasında hükümetin verdiği teşfiklerin yeni iş kapıları açtığına dikkat çekti. Çetin Antalya 2023 hedeflerinin hep birlikte gözden geçirilmesini ve bir Antalya Anayasası çıkarılmasını önerdi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkloğlu, yaşanan sıkıntıların birlik ve beraberlik olduğu sürece aşılacağına dikkat çekti.

 

Konuşmaların ardından Gelir Vergisi Tahakkuk, Temsilcilikler Gelir ve Kurumlar vergisi  Seyehat Acentaları Matrahı, İhracat döviz geliri matrah ve Antalya inovasyon ödülleri sahiplerine teslim edildi.