ANTALYA  İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul'dan Antalya'ya uyuşturucu madde getirildiğine dair  ihbarı değerlendirerek, SD isimli şahsı takibe aldı ve Lara bölgesinde satışa hazırlanan yaklaşık 644 gram uyuşturucu maddesine el koydu.

 

Şüphelinin Güzeloba Mahallesinde bulunan evinde yapılan aramaya Narkotik köpeği de katıldı. Aramalar sonucunda uyuşturucu maddesinin yanısıra satış sırasında kullanılan  hassas terazi de ele geçirildi.Şüpheli S.D olay sonrası  gözaltına alındı. 

 

Öte yandan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde yapılan Alan Denetimi Projesi kapsamında Doğuyaka, Gebizli ve Yeşildere Mahallelerini kapsayan bölgede şok baskınlar yapıldı.

 

Yapılan baskınlarda Yeşildere Mahallesinde bir evde 110 paket satışa hazır hale getirilmiş her biri 32 gram olan uyuşturucu maddesine el konuldu. Aynı zamanda ekipler uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 3 bin 110 lira ve uyuşturucu maddelerin paketlenmesinde kullanılan materyalleri de ele geçirdi.

 

Yapılan bu operasyonda  uyuşturucu maddesini piyasaya sürmeye çalışan 3 şüphelide gözaltına alındı.