Kaza Aşağı Manavgat'ın Hisar Mahallesi Perşembe Pazarında meydana geldi. Mehmet Ali Çelik’in kullandığı motosiklet, ara yoldan  çıkan Ahmet Can Acar’ın kullandığı kamyonete çarptı.

 

Kamyonete çarptıktan sonra sürüklenen motosiklet park halindeki otomobile çarptıktan sonra durabilirken, motosikletle birlikte sürüklenen motosiklet sürücüsü Mehmet Ali Çelik ve motosiklette yolcu olarak bulunan yeğeni Ali Çelik yaralandı.

 

Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar yaralıların yardımına koştu. Yaralılardan birisini sandalyeye oturtan vatandaşlar, yerde yatan yaralıyı karton ile güneşten korumaya çalıştı.

 

Kazayı duyarak olay yerine gelen Ali Çelik’in annesi yerde yatan oğlunun yanına koşarken, oğlunun elinden tutarak teselli etmeye çalıştı. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.Anne, ambulansa alınana kadar oğlunun elini bırakmadı.

 


Yaralılardan Mehmet Ali Çelik’in başına aldığı darbe nedeniyle hemen ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.


Kaza anı kazanın meydana geldiği bölgedeki işyerlerinin güvenlik kamerasına yansıdı.