Kemer Belediyesi spora ve sporculara desteğini sürdürüyor. Yat ve Yelken Kulübü Derneği'nin Kemer’deki deniz sporlarını canlandırması amacıyla ihtiyaç duyduğu şişme botu, Kemer Belediyesi karşıladı.

 

Kemer Belediyesi, Kemer Belediyespor, Yat ve Yelken Kulübü Derneğine, şişme bot tahsis etti. Botun teslimi için Kemer G Marina'da düzenlenen etkinliğe Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü Derneği Başkanı Orhan Yeşilli, derneğin yönetim kurulu üyeleri, Kemer G Marina Genel Müdürü Levent Tokaç ve denizciler katıldı.

 

Yapılan destek için Kemer Belediyesine teşekkür eden Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü Derneği Başkanı Orhan yeşilli, Yat ve yelken sporunnu zengin sporu olmadığını belirtirken, amaçlarını gençlere yeni iş imkanlarıyla tanıştırmak olduğuna dikkat çekiyor.

 

Yeşilli, 10 Kasım Atatürk Kupası organizasyonunu Kemer Ayışığı Koyunda organize etmek istediklerini de söyledi ve kendilerine verilen destekle deniz sporlarını daha da canlandıracaklarını söyledi.

 

Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü Derneği teslim edilen şişme botu, ücretsiz yaz okulları optimist ve lazer takımlarının antrenmanı ve yarışlarında kullanılacak.