Geçen hafta yayınlanan mülki idari amirler kararnamesiyle Antalya'da 8 bürokratın görev yeri değişikliği onaylandı. Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu Hatay'ın Antakya İlçesi'ne atanırken, yerine Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nden Dr. Fatih Ürkmezer atandı.

 

Safranbolu'daki çalışma arkadaşlarına teşekkür eden ve veda ziyaretlerini kabul eden Kaymakam Ürkmezer Alanya İlgili düşüncelerini aktardı. 27 Temmuz Pazartesi günü Alanya'da göreve başlayacak olan Kaymakam Fatih Ürkmezer, kentte iyi işler yapmak için çalışacaklarını söyledi.

 

Meslek hayatına 2004 yılında Afyonkarahisar İhsaniye Kaymakamı olarak başlayan Ürkmezer, Bingöl- Adaklı Kaymakamı, Erzurum - Tortum Kaymakamı, Balıkesir - Manyas Kaymakamı, Muğla Hukuk İşleri Müdürü ve Vali Yardımcısı, Muğla - Ortaca Kaymakamı ve son olarak Karabük- Safranbolu Kaymakamlığı yaptı.

 

İngiltere Southampton Üniversitesi'nde 'Sosyal Politika' Doktorası yapan Dr. Fatih Ürkmezer ayrıca görev yaptığı Safranbolu'da yaklaşık  2 yıl Belediye Başkan Vekilliği görevini de üstlenmişti.