ANTALYA'da emlak işi yapan ve 11 gün önce ortadan kaybolan Cezayirli Mohammed Mekki’nin cansız bedeni otomobilinin bagajında bulundu. Ailesiyle 2 yıldır kentte yaşayan Mekki Kurban Bayramı'nın son günü otomobiliyle ortadan kayboldu. Eşinden haber alamayan Sarah Mekki durumu polise bildirmesi üzerine polis ekipleri Mekki ve otomobilini araştırmaya başladı.


Dün gece Sarısu Mahallesi'nde park halindeki bir otomobilin bagajından kan damladığını gören vatandaşlar durumu 112'ye bildirdi.

 

Olay yerine gelen polis, bagajı açtığında Mekki’nin cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yeri ve savcılık incelemesinin ardından Mekki’nin cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İlk belirlemelere göre Mekki’nin vücudunda 20’nin üzerinde kesici alet izine rastlanıldığı belirlendi.

 

Sarah Deramchi Mekki ise yakını ile birlikte ifade işlemlerinin tamamlanması için Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü Özel bir cenaze firması tarafından işlemleri takip edilen Mekki’nin cenazesinin ise ülkesi Cezayir’e gönderilecek.