Kepez Belediyesi, modern şehircilik hizmetleriyle buluşturduğu Karşıyaka Mahallesi’nin eksiklerini tamamlamaya devam ediyor. Mahallenin doğal gaz, elektrik ve internet altyapı çalışmalarından sonra tüm yollarının asfalt ve kaldırımı yenilendi.

 

 

Mahalledeki değişimi kısaca bu sözlerle anlatan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Perihan-Esat Aral Okulu’nun bahçesinde yapımı devam eden çok amaçlı salonun şantiyesinde incelemelerde bulundu. Tütüncü çocuklarla da sohbet etme fırsatı buldu. Tütüncü minik öğrencilere boyama kitabı hediye etti.

 

Kepez Belediyesi, geçtiğimiz aylarda mecliste aldığı kararla Karşıyaka Mahallesi’nde, imar revizyonuyla 5 bin 626 m2 büyüklüğünde bir okul arsası oluşturdu. Kepez Belediyesi, bu yıl yatırım programına aldığı 2 tane çok amaçlı etkinlik salonunun bir tanesini de Karşıya Mahallesi’ndeki Perihan-Esat Aral Okulu’nun bahçesine inşa ediyor.

 

Etkinlikler modern bir ortamda yapılacak

Çok amaçlı salonlar, Antalya Valiliği ile imzalanan protokol kapsamında yapılıyor. Geçtiğimiz yıl da Emek Mahallesi’ndeki General Şadi Çetinkaya İlkokulu’nun bahçesine çok amaçlı salon inşa edilmişti.


Perihan- Esat Aral Ortaokulu’nun bahçesinde 150 m2 alana inşa edilen salon aynı anda 80 öğrenciye hizmet verecek. Varsak Şelale Ortaokulu’nun 120 m2 inşaat alanına sahip salonu ise 75 öğrenci kapasiteli olacak.