Hayatınızda bir yere koyduğunuz tüm değerler sizin için en nadidedir, ilişkinizde attığınız her adım paylaşılan her anı geleceğe bir teminat olsun istersiniz. Bazen geleceğe bu kadar odaklanmaktan şu anı kaçırdığınızı farkedemezsiniz. Farkettiğinizde iş işten geçmiş olmaması için ilişkinin çıkmaza gittiğini gösteren belirtileri 5 adımda görebiliriz:


1.Eskisi gibi paylaşılan andan keyif almamak

Buluşma ayarlarken en başlardaki gibi heyecanlı planlı programlı olunmadığını partneriniz hissettiğinde sizden uzaklaşabilir. Kafasında soru işareti oluşturabilirsiniz.

2.Beraberken başka şeylerle ilgilenmek

İlişkinin başında gösterdiğiniz özen artık kendini sıradanlığa bıraktıysa sevdiğiniz kişinin yanında artık aynı imtinayı göstermiyorsanız bu sizi birbirinizden uzaklaştırabilir.

3.Güven

Hayatınızdaki kişiye karşı güven problemleri yaşamaya başladıysanız ve konuşup halletmek yerine üzerine başka sorunlar ekliyorsanız bu ilişkinizin çıkmaza doğru gittiğini gösterir. Eğer problemleri net olarak halletmezseniz ilerde bir kar topu gibi büyür büyür ve daha kötü sonuçlara yol açar.


4.Sadakat

Sevdiğiniz kişiye sadakatinizde eskisi gibi özenli değilseniz karşı taraf bunu hissedip ona soğuk davrandığınızı bazı önemli şeyleri söylemeyi atladığınızı dile getirmeye başladıysa çatırtılar başlamış demektir.

5.Sevgi

Bazen kabullenmek istemesek de o kişiye duyduğumuz duygular değişebilir. İnsanlar bunu dile getirmekte zorlanırlar kendilerine haksızlık olarak düşünebilirler başında hissettiği duyguların azalmasını kendisi de kabullenemez sonuçta bir ilişkiye başlarkenki hevesi hepiniz takdir edersiniz ama bitme aşamasına geldiğinde doğru karar vermemiş olduğunu düşünmek istemez.

Hepimizin hayatında bazen yolunda gitmeyen ilişkiler olabilir önemli olan en başından sorunu dürüstçe dile getirebilmek ne istediğimize karar vermekten geçiyor. Eğer kendinize dürüst olursanız karşınızdaki insana ne istediğinizi samimi bir şekilde dile getirirseniz sorunlar halledilebilir. Gerçek sevgi her şeyi aşacaktır. Ama sorunları gözardı edip halledilmiş görüntüsü vermek ilerde daha büyük sorunlara, kırgınlıklara yol açacaktır. İlişki bitmekle kalmaz bir zamanlar çok sevdiğiniz insan size düşman kesilir kırılganlıklar insanı yorar. Yeter ki sevdiğiniz insanın sizin için ne kadar değerli olduğunu hisettirin.

 

sonhaber.in