Antalya'nın Manavgat ilçesinde geçirdiği motosiklet kazası sonrası tekerlekli sandalyeye mahkum olan 52 yaşındaki Ayhan Gül, o günden sonra deyim yerindeyse gün yüzü görmedi.

 

Yürüme engelli Gül,  kendisini sürekli dövdüğü gerekçesiyle dini nikahlı eşinden şikayetçi oldu.

 

Olay, Salkımevler Mahallesi Kümeevlerinde meydana geldi. 52 yaşındaki yürüme engelli Ayhan Gül’ün dini nikahlı eşi tarafından dövüldüğü ihbarı polis ve 112 ekiplerini harekete geçirdi. Verilen adrese gelen ekipler, eşi tarafından dövülüp darp edildiğini iddia eden Ayhan Gül’ü tekerlekli sandalyesiyle birlikte indirerek ambulansla hastaneye götürdü.

Dini nikahlı eşinin kendisini sürekli darp ettiğini belirten Gül'ün iddiasına göre, nikahtan sonra aralarında bir sorun olmadığını ama sonradan şiddet olayının başladığını belirtti. Gül başından geçenleri de gazetecilere anlattı.  Günlerce dayak yediğini belirten talihsiz adamın bir diğer iddiası ise yaşadığı kazayla ilgili kaza sigortasından alacağı parayı alamamasıyla birlikte şiddette başlamış oldu.

 

 

Uyguladığı şiddet nedeniyle daha önce uzaklaştırma alan kadınla ilgili yeniden suç duyurusunda bulunuldu. Talihsiz adam biran önce dayakçı kadından ayrılmak istiyor.