30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Kemer’de çifte kutlama yapılacak. Kemer Belediyesi tarafından düzenlenecek törende; 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlanırken Çamyuva 30 Ağustos Zafer Parkı’nın açılışı da gerçekleştirilecek. 

Fener Alayı ve Soner Sarıkabadayı Konseri 

30 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 20.00’de yapılacak olan Fener Alayı Kemer Belediyesi önünden başlayıp Cumhuriyet Meydanı’na kadar devam edecek.

Fener Alayı sonrası Cumhuriyet Meydanı’nda toplanacak olan Kemerliler ücretsiz servislerle 30 Ağustos Zafer Parkı açılışının yapılacağı Çamyuva sahiline götürülecek. Burada konuklar için ücretsiz açık büfe ikramlar yapılacak. 

Saat 21,00’de protokol konuşmaları ile başlayacak ve havai fişekgösterisi ile renklenecek olan törende; Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve beraberindeki protokol üyeleri 30 Ağustos Zafer Parkı’nın açılış kurdelesini kesecek.

Açılış töreninin ardından usta Sanatçı Soner Sarıkabadayı tarafından bir konser verilecek. Konser de diğer etkinlikler gibi halka açık ve ücretsiz olacak.

Başkan Gül 181 Çocuğun Kirvesi Olacak 

Kemer Belediyesi’nin düzenlediği bu etkinlikte; 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Çamyuva 30 Ağustos Zafer Parkı’nın açılış coşkusu ile birlikte sünnet şöleni coşkusu da yaşanacak. Kemer Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni aynı akşam gerçekleştirilecek. Şölene katılan 181 çocuğun kirvesi Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül olacak.