Koronavirüs tedavisi tamamlanan. Ancak akciğer tsdavisi devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in iyileşme süreci ile ilgili son gelişmeler Antalya gündemine bomba gibi düştü.

 

Özellikle sosyal medya üzerinden yapılan yorumlar ve bilgi kirliliği nedeni ile geçtğimiz gün Memorial Antalya Hastanesi Direktörü. OP. Dr Özgün Güngör, bir açıklama yapmış ve Böcek'in tedavi sürecinin iyi gittiğini belirtmişti.

 

Bu açıklamalar sonrasında sosyal medyada dolaşan Böcek'in durumunun ağırlaştığına ilişkin haberlerin bilgi kirliliğinden öteye gitmediğini bildiren Böcek'e yakın isimler , Böcek'in koronavirüsü yendiğini akciğerindeki tahribat yüzünden tedavi gördüğünü kaydetti. Böcek'in yaşadığı şiddetli astım krizleri nedeni ile uyutulduğunu da kaydeden yetkililer kısa zamanda Böcek'in sağlığına kavuşarak görevinin başına geçeceğini söyledi.

 

Gün içinde yaşanan bu gelişmelere yönelik Büyükşehir Belediyesi'nden de bir açıklama yapıldı. Açıklamada; “Sosyal medyada asılsız ve çirkin haberler dolaşmaktadır. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’in durumu yoğun bakıma alındıktan sonra daha iyiye gitmekte olup tedavisine devam edilmektedir. En yakın zamanda bizlerle olacaktır” denildi.