Aracına çarpan kuşu yerden aldı, suni tenefüs ve kalp masajıyla hayata döndürdü. Antalya'nın Serik ilçesinde sanayi sitesinde demirci ustası Hasan Bodur, dün aracıyla seyir halinde ilerlerken serçenin aracın sol tarafına çarptığını ve fark edince yavaşladı.

Yaşanan o anlar bölgedeki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Dikiz aynasından baktığında kuşun çırpınışlarını gören Bodur, aracından indi ve arkadan gelen traktörü durdurdu ve hızla kuşu bulunduğu yerden aldı. Kuşun hareketsiz olduğunu fark eden Bodur, aracına binip kuşa kalp masajı yapmaya başladı. Arkadaşının çektiği videodaki o anları ise şu sözlerle anlattı.

 

Kuşun yaptığı ilk yardım ile canlandığını gören Bodur ve yanındaki arkadaşı, kendine gelen kuşu bir veterine götürdü. Yolda kuşun canlanmasının verdiği mutluluk bir tarafa Bodur'un söylediği Sakın ölme bu dünya hepimizin  sözü videoyu izleyenlerin takdirini topladı. Kuşa daha sonra su verdiğini belirten Bodur, kuşu tekrar doğaya saldı. Bodur'un görüntülerini çeken arkadaşı ise yaşananların ibretlik olduğunu belirtiyor ve hayvanlara işkence yapanlara bu görüntülerin ders olmasını diliyor.