Antalya Büyükşehir Belediyesi, salgın nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edilen ve evlerde geçirilecek olan Ramazan Bayramı için gereken önlemleri aldı.

Başkan Böcek Açıkladı

Başkan Muhittin Böcek, Ramazan bayramı süresince, belediyenin ilgili birimleriyle kent genelinde her hangi bir sorun yaşanmaması için gereken tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında Ramazan Bayramı boyunca 23-24-25-26 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi, gerekli önlemleri ve hazırlıklarını tamamladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, mübarek Ramazan Bayramının pandemi nedeniyle halk sağlığı açısından evlerde kutlanacağını belirterek, Antalyalıların sağlıklı, rahat, huzurlu bir bayram geçirmesi için gereken tedbir ve önlemleri aldıklarını söyledi. Belediyenin ilgili birimlerinin bayram süresince görevde olacağını belirten Başkan Böcek, “Hemşerilerimizin 4 gün kısıtlama süresinde her hangi bir sorun yaşamaması adına biz görev başında olacağız. Sizler evinizde huzurla bayramınızı kutlayın. Kucaklaşamasakta kalplerimiz bir. Bayramımız kutlu olsun” dedi.