Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan bir sitede zemin kattan kötü kokular yayıldığını fark eden site sakinlerinin ev sahibine haber vermesi ile 54 yaşındaki Yılmaz Türkoğlu'nun yaşamını yitirdiği anlaşıldı. Olay Side Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde bulunan bir sitede meydana geldi. Daireden kötü kokular geldiğini fark eden site sakinleri, kokunun zemin katta bir daireden  geldiğiğni tespit ederek ev sahibine haber verdi.

 

Zemin katın balkonundan içeriye giren ev sahibi, kiracısı  54 yaşındaki Yılmaz Türkoğlu'nu  yerde hareketsiz buldu. Ev sahibinin ihbarı üzerine olay yerine gelen Side Jandarma Karakolu ve sağlık ekipleri, Türkoğlu'nun yaşamını yitirdiğini belirtti. Türkoğlu'nun cenazesi, Cumhuriyet Savcısı, adli tabip ve jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalısmanın ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

 

Yılmaz Türkoğlu'nun ölümünün üzerinden en az 5-6 gün geçtiği ve cesedin çürümeye başlaması ile  kötü bir koku yayıldığını bildirdi. Yılmaz Türkoğlu'nun 2 yıldır sitedenin zemin kat dairesinde yalnız yaşadığı ve tur şirketinde çalıştığı öğrenildi.