Antalya Yörükler Derneği Başkanı Abdullah Duman ve Yönetim Kurulu üyeleri, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ziyaret etti. 
Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Belediyesi’nin Antalya Yörükler Derneği ve Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Yörük Kültürü Araştırma ve Uygulama Merkezi (YÖRKAM) işbirliğiyle 24 - 26 Şubat tarihlerinde 2’ncisini topladığı Yörük Türkmen Çalıştayı’nın ardından dernek yönetim kurulu üyeleriyle biraraya geldi.

Antalya Yörükler Derneği Başkanı Abdullah Duman, Başkan Uysal’a Yörük Türkmen Çalıştayı’nın toplanması için ortaya koyduğu özveri ve çalışma nedeniyle teşekkür ederken yönetim kurulu adına ressam Mustafa Ali Kasap'ın yağlı boya portresini çalıştığı resmini hediye etti. Ziyarette, ayrıca, Duman, Başkan Uysal’ı 5 - 7 Mayıs tarihlerinde yapılacak 3’üncü Uluslararası Yörük Festivali ve 24’üncü Yörük Türkmen Şöleni’ne de davet etti.

Başkan Uysal, 2’nci Yörük Türkmen Çalıştayı’nın sonuçları itibariyle de oldukça verimli geçtiğini belirterek “Çalıştayımızın gelecek yıl bilimsel bir sempozyumu da içerecek uluslararası katılımla olmasını planlıyoruz” dedi.