Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın düğünüyle ilgili ise her geçen gün yeni bir detay daha belli oluyor.

YILIN DÜĞÜNÜNE SADE DAVETİYE

Acun Ilıcalı sevgilisi Şeyma Subaşı ile Fransa’nın dünyaca ünlü sahil kasabası Saint Tropez’de 18-19 Eylül’de evlenecek. Düğün 19 Eylül gecesi ünlü bir beach’te yapılacak. 300 kişi davetli. Otel dahil misafirleri Acun Ilıcalı ağırlayacak. 

Düğün için özel bir davetiye dizayn edildi. Şeyma Subaşı’nın seçtiği davetiyenin en büyük özelliği sade olması. Davetiye dikkat çeken başka bir detay ise katılımın 9 Ağustos çarşamba gününe kadar bildirilmesi gerektiği

Eylül ayında Fransa'da yapılacağı açıklanan ve davetliler geldikten bir gün sonra gerçekleşecek düğün sonrası, parti yapılacağı ortaya çıktı.

Ilıcalı, düğün sonrasi gerçekleşecek parti için dünyaca ünlü Byblos Hotel'in diskosunu kapattı.

Buna göre; Bettina Machler'in organizasyonuyla 15 Eylül Cuma başlayacak düğün, cumartesi gecesi düğün yemeği ve after party ile devam edecek.

Hatta organizasyon pazar günü gerçekleşecek brunch'la sona erecek.

Ancak Ilıcalı düğünün 3 gün 3 gece süreceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtmişti.

İşte Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın daha önce düğünle ilgili paylaştığı bilgiler...

Daha önce ünlü çiftin eylül ayında Fransa'da evleneceği, iddia edilmiş hatta 3 gün 3 gece sürecek düğün için Ilıcalı'nın Türkiye’den katılacak yakın dostlarına ise özel uçağını tahsis edeceği öne sürülmüştü.

Ilıcalı düğünün yurt dışında olacağını doğruladı ancak 3 gün 3 gece sürecek detaylarının gerçeği yansıtmadını açıkladı.

Düğünde siyah bir smokin giyecek olan Acun Ilıcalı damatlık provası yaptı. Ilıcalı'nın bu anlarda çekilen bir fotoğrafı sosyal medyada yayınlandı.

Bekarlığa veda partisini Mykonos’ta yapan Subaşı ise düğünle ilgili yeni bir bilgi verdi.

26 yaşındaki stilist, “Dostlarımız da yanımızda olacak. Onların yol yorgunu olmamaları için düğünü gelmelerinden bir gün sonra yapmaya karar verdik” dedi.

Subaşı sosyal medyadan paylaştığı ve çok konuşulan bekarlığa veda partisi için "20 kız arkadaşım katıldı. Herkesin çok eğlendiği bir parti yaptık" demişti.

Subaşı, daha önce New York'taki gelinlik provasında çekilmiş bir fotoğrafı da sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

NASIL TANIŞTILAR? 

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı ile tanışma hikayelerini şu sözlerle anlatmıştı: "Ben İstanbul Aydın Üniversitesi'nde moda tasarım öğrencisiydim. Acun da bizim okula ödül törenine gelmişti. 

Daha önce mankenlik deneyimim olduğu için baş manken olarak ben yürüdüm. Beni orada görmüş, ekibine Var Mısın Yok Musun'a davet ettirmiş. Ben yarışmaya başvurmadım onlar beni çağırdı."

 

NTV