1 – Uludağ

Uludağ Yeni yıl için Türkiye’den en çok ziyaretçi alan yerlerin başındadır. Her yıl buraya ünlülerin de tercih ettiği çeşitli Yılbaşı programları yapılmaktadır. Ailecek gidilebilecek olan Uludağ hem çocuklarınız için hemde kendiniz için yeni yıla girerken güzel bir anı biriktire bileceğiniz bir yer. Bu yıl da her yıl olduğu gibi Yılbaşı programları 2018 yılında tatilcilere bir çok eğlenceli programa hazırlanıyor. Siz de Uludağ’ın bembeyaz kar örtüsü üzerinde DJ eşliğinde barbekü partisi yapmaya hazırsanız yerinizi şimdiden ayırtabilirsiniz.

2- Kartalkaya

İstanbul ve Ankara’ya yakınlığından dolayı Kartalkaya, en cazip yılbaşı eğlencelerini geçirebileceğiniz yerlerdendir. Yılbaşı programlarının çoğu bembeyaz kar üzerinde kutlandığından Türkiye’de bu ortama elverişli bir çok kişiye uygun yerler var. İster konum itibariyle isterseniz de maddi olarak seçim yapabilceğiniz bir çok seçenek mevcut.

3- Kartepe

Kayak merkezindeki tesislerden restoranlara kadar her mekan yılbaşı için özel programlar hazırlıyor. Kartepe’de her sene artan talepleri karşılamak için özenle hizmet veriyor. Yılbaşı programları 2018 yılında da göz dolduruyor. Kartepe’nin de İstanbul ve Ankara’ya 1-2 saat uzaklıkta olması insanlara cazip gelen en önemli noktalardan biri  oluyor.

4- Erciyes

20 milyon yıl öncesinden günümüze gelen ve heybetiyle Tanrı Dağı olarak adlandırılan Erciyes’te eğlenceli bir yılbaşı partisi sizleri bekliyor. 3917 metrelik yüksekliği ile görenleri büyüleyen kayak merkezinde Erciyes yılbaşı programları ile doyasıya eğleneceksiniz. Tercih sebepleri arasında uzak olmasından dolayı İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerden çok sık talep olmasa da çevresindeki tüm insanlar Erciyes’te karın keyfini çıkararak yeniyıla eğlenerek giriyor.

 

Kaynak: cesurgezgin.com